L'Ajuntament i l'empresa Agrupació SA han signat un conveni de patrocini

L'empresa ha passat a formar part del grup "Amics de l'Esport"

28 de Octubre 2014
+
Moment de la signatura del conveni, a la Sala de Govern de l'Ajuntament

Aquest dilluns 27 d'octubre, a la Sala de Govern de l'Ajuntament, s'ha signat conveni de patrocini entre l'Ajuntament de Granollers i l'empresa Agrupació SA (Agrupació Assegurances en Persona), que figurarà com a patrocinador, dins del grup "Amics de l'Esport", en les activitats organitzades pel Servei d'Esports. 

Gràcies a aquest acord, l'empresa patrocinarà el programa "A cent cap els cent", la Festa de l'Esport, la Diada de la Bicicleta, la Cursa de les Torxes, les escoles esportives municipals i els tallers de formació, en el període 2014 i 2015. Com a conseqüència, l'empresa aportarà la quantitat de 2.000 € de forma anual. 

Per la seva banda, l'Ajuntament es compromet a difondre la marca de l'empresa en tots els actes públics que se celebrin al voltant de les activitats esmentades, en totes les instal·lacions esportives municipals i en les publicacions de promoció de les activitats organitzades pel Servei d'Esports, entre d'altres.  

El conveni es basa en la important col·laboració entre el sector empresarial i l'administració local per tal de participar en el manteniment i promoció de programes esportius.