L’absolut, quart de Segona Divisió

Club Natació Granollers. Waterpolo

30 d'Abril 2015
+

En l’última jornada de lliga, al Club Natació Granollers, líder de la classificació amb un partit més, li tocava descansar i esperar els resultats dels seus rivals més directes, que li podien obrir la porta a la Primera Divisió. Però l’empat del Metropole i les victòries del Màlaga i Dos Hermanas, els van fer baixar de la posició d’ascens i acabar en el quart lloc de la classificació final.

No obstant això, aquesta temporada l’equip de Pablo Quattrocchio ha realitzat una excel·lent temporada en la nova categoria a la que acabaven d’arribar. El responsable de la secció de waterpolo, Víctor Flores, valora el pas per la Segona Divisió: “L’equip a respost perfectament a l’objectiu inicial de la temporada, que era quedar entre els quatre primers. En el transcurs de la lliga, l’equip ha mostrat fermesa i evolució, és per això que a mitja temporada, es va decidir reestructurar els objectius i plantejar-nos un ascens a una categoria superior, a Primera Divisió. Tant és així, que ens hem quedat a les portes de l’ascens per només un punt de diferència envers al segon i de dos punts del primer. Hem competit fins al final i hem demostrat ser un equip dur i eficaç, amb molta gent jove i ben acollida pels veterans”.

Mirant ja de cara a la propera campanya, Víctor Flores afirma que “tornarem a donar la cara a cada partit, posant-nos com a objectiu ascendir de categoria”.

Agustí Pericas, nova etapa al Terrassa de Divisió d’Honor

El subcampió del món juvenil, Agustí Pericas, va disputar divendres 24 d’abril el seu últim partit defensant els colors del Club Natació Granollers. Va ser el matx de la lliga juvenil que l’enfrontava amb el CN Barcelona, on abans del partit els seus companys li van retre un sentit homenatge a peu de piscina (podeu visualitzar el vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=ElhqL9WFvd8&feature=youtu.be)

Pericas, format al Club Natació Granollers, jugava amb l’equip juvenil del Club, a més a més d’estar cedit a l’equip absolut del CN Terrassa, que disputa la màxima categoria, la Divisió d’Honor. Serà al CN Terrassa on el boia granollerí seguirà jugant la propera campanya. A més a més, està becat al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, amb estudis i entrenaments.

Recordem que Pericas ha fet història, convertir-se en el primer waterpolista internacional del Club, participant al Campionat del Món Juvenil i aconseguint medalla.