Granollers s'estrena al Cicle de Passejades 2015 - 2016, a Mollet del Vallès.

Organitzada dins del programa d'activitat esportiva de la Diputació de Barcelona, enguany hi participen unes 200 persones de Granollers, Vilanova i la Geltrú, Mollet del Vallés i el Prat del Llobregat.

27 de Novembre 2015
+
El Cicle de passejades que, des de l'any 2001, promou la Diputació de Barcelona per incentivar l'activitat física i la descoberta de l'entorn entre la gent gran.
Aquest dimecres passat, 25 de novembre, se'n va celebrar una nova edició, que en aquesta ocasió va reunir 200 persones provinents de Granollers, Vilanova i la Geltrú, Mollet del Vallés i el Prat de Llobregat.
 
La trobada va començar a les 9 h del matí, a les pistes d'atletisme de Granollers, on es varen reunir la cinquentena de participants de la ciutat, acompanyats per 3 tècnics d'esport de l'ajuntament de Granollers. Es va arribar a les pistes d'atletisme de Mollet del Vallés amb autocar, i després d'esmorzar, es va llegir el Manifest institucional contra la violència de gènere, es fa ver una petita sessió d'estiraments i tot seguit, 10.15 h, els participants van fer una passejada de 8 km per Gallecs. Després vàren anar a dinar al Mercat Vell de Mollet i després una estona de ball i animació, la tornada cap a Granollers.