Granollers acull una festa commemorativa dels Jocs Olímpics on també es presentarà el Campionat del Món

Granollers i Barcelona promocionen el Mundial 2013 durant un partit de Champions League a Montpeller

10 de Desembre 2012
+

Granollers acull una festa commemorativa dels 20 anys dels Jocs Olímpics

En aquest acte es convoquen totes aquelles persones que, d’una manera o altra, van participar en l’organització dels Jocs a Granollers, alhora que es presentarà el Mundial d’Handbol, que es disputarà a la nostra ciutat, entre d’altres seus, del 12 al 16 de gener.

Dissabte dia 15 de desembre, a les 19.30 h i a la Sala Tarafa de Granollers (c. Corró, 47) tothom qui d’una manera o altra va participar en l’organització dels Jocs Olímpics és convidat a la festa commemorativa dels vint anys dels Jocs Olímpics de Barcelona, en què Granollers va ser subseu acollint els partits de la fase preliminar de la competició d’handbol, tant en categoria masculina com femenina.

La construcció del Palau d’Esports de Granollers, el desenvolupament urbanístic del sector de les Tres Torres i l’increment de l’oferta hotelera testimonien la transformació de la ciutat com a conseqüència de la celebració dels Jocs. A més de recordar la importància que els Jocs van tenir per a Granollers, en aquesta festa també s’exposarà com la nostra ciutat està treballant per un altre important esdeveniment internacional: el XXIIIè. Campionat Mundial d’Handbol Masculí de 2013, que tindrà lloc a Granollers del 12 al 16 de gener.

Aquesta festa forma part d’un seguit d’actes que l’Ajuntament de Granollers està preparant per donar a conèixer entre la població la celebració del Mundial.

El partit de Champions League entre el Montpeller i el SG Flensburg disputat aquest cap de setmana va ser un dels escenaris escollits per promocionar el Mundial d’Handbol 2013 a l’estranger i, més concretament, per promocionar el grup A que jugarà els seus partits a Granollers i Barcelona. Aquest grup està format per les seleccions de França, Alemanya, Montenegro, Argentina, Brasil i Tunísia, i té un gran atractiu per als afeccionats francesos i alemanys que podran veure els seus equips nacionals no gaire lluny de casa.

L’espectacular Park&Suites Arena va acollir l’estand del Mundial 2013 on s’hi van posar els ‘handbalins’ (les mascotes del Mundial) així com altre material promocional editat en francès especialment per a l’ocasió. Jugadors francesos, alemanys i tunisians integrants dels dos equips van fotografiar-se amb els handbalins dels seus respectius països i van donar així, el seu suport explícit al Mundial 2013. Entre els jugadors que es van acostar a l’estand destaquen els del Montpeller Michael Guigou (França), Wissem Hmam (Tunisia) i Cristian Malmagro, nascut a Granollers i format en el BM Granollers.

Pep Blanchart, responsable de promoció i relacions externes de la seu de Granollers, ajudat per quatre voluntaris del Mundial que habitualment també col·laboren amb el BM Granollers, es van encarregar de dur a terme aquesta acció.