Els equips cadet i juvenil femení de l’AE Carles Vallbona campions de Catalunya de 2a Catalana

Aquest dissabte dia 27 al Pavelló Municipal d'Esports

30 d'Abril 2013
+

Els equips cadet i juvenil femení de l’AE Carles Vallbona s’han proclamat aquest dissabte campions de Catalunya de 2a Catalana al Pavelló Municipal d’Esports davant el CV Vilassar.

Els dos equips necessitaven un punt per proclamar-se matemàticament campions. L’equip juvenil entrenat per Marta León va guanyar el primer partit per 3-1 i aconseguia l’objectiu abans de jugar el partit cadet. Aquest equip al llarg de la temporada només ha perdut 2 partits contra el CV Vallhebron B. A la fase d’ascens ha estat invicte. La propera temporada només dues jugadores de l’equip passaran a la categoria sènior i la resta tindran l’oportunitat de poder jugar a 1a Catalana.

L’equip cadet femení entrenat per Xavier Perales va fer un gran partit, tot i perdre per 1-3. Les jugadores han fet una gran temporada amb una progressió del seu nivell de joc. Totes les components d’aquest equip fa dos anys que competeixen a nivell federat, fet que demostra que el treball que s’està fent des del club i amb el projecte IAPE de l’Institut Carles Vallbona està donat resultats.

Aquest any es va iniciar la temporada amb l’objectiu de formar jugadores pel primer equip i mantenir-se a la  categoria. Desprès de la primera fase i veure que els equips es van classificar en primer  lloc al seu grup, el club es va plantejar mirar de aconseguir un objectiu més ambiciós. Aquest objectiu és molt difícil perquè de 48 equips de segona Catalana només pugen dos.

La  propera temporada l’AE Carles Vallbona tindrà tres equips, infantil, cadet i juvenil, a la màxima categoria catalana