Els gimnastes del Club sumen 17 medalles al Campionat d’Espanya

Gimnàstica artística masculina i femenina

13 de Juliol 2016
+

Grans resultats els obtinguts al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina, que ha tingut lloc a Guadalajara, del 4 al 10 de juliol. Un balanç de 17 medalles han estat les obtingudes pels gimnastes del Club Natació Granollers, que tanquen amb aquest campionat, una excel·lent temporada de competició.

Excepcional la primera posició a la general d’Ainara Martínez, proclamant-se campiona d’Espanya de la categoria N2P, a més a més d’aconseguir una medalla de bronze a barra. Segona posició a la general per la gran actuació d’Eduard Méndez, que al N8, es proclama subcampió d’Espanya, i aconsegueix, a més a més, una medalla de plata en anelles i tres medalles de bronze en salt, terra i paral·leles. Endemés, aquest Estatal també va acollir dues classificacions més, la de l’Open, on Méndez es va fer amb la medalla de bronze de la general i, la del Campionat d’Espanya per Autonomies, on amb la selecció catalana es va endur l’or.

Al N9, Lluna Casanova , que va fer 5a a la general, es va penjar l’or en terra, mentre que al N6, Berta Pujadas, que es va classificar en 8a posició a la general, es va proclamar campiona d’Espanya en barra d’equilibri.

D’altra banda, al N3P, Helena Lucas es va penjar dues medalles de plata a terra i salt, fent el 5è lloc de la general. Quim Civil, al N4, es va proclamar subcampió d’Espanya en arcs, i Ona Perxachs, al N4P, subcampiona en salt i barra. Es va aconseguir una medalla de bronze de la mà de Max Pedrola, pel seu exercici de barra fixa al N3.

Destacar, per altra banda, el 4t lloc en salt i 5è en anelles d’Alejandro González (N3), que va fer a més a més la 9a posició de la general; la 6a posició de la general de Claudia –Li Valiente (P4); la 7a posició de la general d’Andrea Villarroya (N4G); la 8a de Joana Sarrate (P3); la 9a posició d’Aitor Rama (N4); l’11è lloc, el 12è i el 14è al N2 per a Joel Fernández, Adrian Moraga i Gabriel Samper, respectivament; i la 13a de la general per a Mariona Ros a la màxima categoria, el N10.