El Waterpolo prepara el seu primer Campus d’Estiu

Club Natació Granollers. Waterpolo

08 de Maig 2015
+

L’oferta d’estiu al Club Natació Granollers s’amplia amb un nou Campus específic de waterpolo, que en la seva primera edició es realitzarà del 29 de juny al 17 de juliol, dirigit a nens i nenes de 7 a 13 anys. Un stage de 15 dies dissenyat per a potenciar el rendiment de cada esportista, treballant tant qüestions tècniques com tàctiques.

A banda de la tècnica i la tàctica, diàriament al Campus d’Estiu es combinarà la natació específica de waterpolo i sessions en gimnàs, s’introduiran a través de l’esmorzar i el dinar els valors de l’alimentació esportiva, es potenciarà la  llengua anglesa amb sessions de teoria del waterpolo... a més a més es preveu la visita de jugadors internacionals i sortides productives fora del Club, com a la platja per a entrenar al mar i a la sorra, i a un parc d’aventures com a activitat més lúdica.

L’horari del Campus és de 9h a 16:45h, i l’esmorzar i el dinar estan inclosos. Les inscripcions estan obertes i pels esportistes del Club que hi vulguin participaran tindran preu especial.

 

Per a més informació:

SARA RAMOS

Departament de comunicació

comunicacio@cngranollers.org

Telf. 93 870 45 99 - Extensió 131