El CNG acull el Campionat d’Espanya Aleví Promoció, amb més d’una trentena de clubs participants

Natació Sincronitzada

12 de Juliol 2017
+

Màxima participació per al Campionat d’Espanya Aleví Promoció que organitza el Club Natació Granollers, els dies 15 i 16 de juliol, a la piscina 3. Una competició que aplegarà un total de 35 clubs de diferents punts de l’Estat (Catalunya, Astúries, Canàries, Balears, País Basc, Andalusia, València...), amb més de 250 sincronistes. Es tracta d’un Campionat on accedeixen els segons equips del clubs o els club que no s’han classificat per a disputar el Campionat d’Espanya Aleví. 

Has estat l’interès creixent per la natació sincronitzada que ha fet que es creés, l’any passat, aquesta competició categoritzada com a Aleví Promoció, per tal de permetre a més clubs donar l’oportunitat de participar en competició estatal. En aquesta segona edició, que acull el Club Natació Granollers, s’ha doblat en número de participants, ja que al Campionat d’Espanya Aleví s’ha tancat a 12 clubs, que baixen o pugen de categoria en funció dels resultats d’ambdues competicions. 

 

El Club Natació Granollers participa en aquesta competició en totes les modalitats, amb opcions de medalla. Hi haurà dues representants al solo, amb Aitana Navarro i Guiomar Jiménez (Daniela Maymó com a reserva), i al duo, amb Aitana Navarro i Leia López (Saioa Nogales, reserva), i Guiomar Jiménez i Caterina Llanes (Daniela Maymó, reserva). Al combo presentaran Aladdin i l’equip amb la temàtica de La La Land.

PROGRAMA DE COMPETICIÓ 

Dissabte 15 de juliol

16:00h         Figures

20:30h         Lliurament de medalles Figures 

Diumenge 16 de juliol

08:30h – 10:30h    Final Equips

11:45h – 13:00h    Final Duet

15:30h – 16:30h    Final Solo

17:15h – 19:15h    Final Combo

19:30h – 20:00h    Lliurament de medalles