El Club Esgrima Granollers, suma 8 medalles al Campionat de Catalunya

12 de Juny 2017
+
El Club d'Esgrima Granollers va sumar 8 medalles al Campionat de Catalunya per a menors de 10 i 12 anys, celebrat aquest cap de setmana, acaparant per complet el podi d'aquest campionat.

En la categoria Floret Femení Menors de 12 anys, la florista del club Marwa Karim es va proclamar, una vegada més, Campiona de Catalunya. Sofia Tellez, que fa una setmana va guanyar el Criterium Nacional, va aconseguir medalla de plata i Natalia Marin, medalla de bronze.
En la categoria masculina, Lluc Puig, guanyador de tres Criteriums en els últims 3 anys, es va imposar a la final contra un altre floretista de Granollers, Adrian Puente. Así que el club es va endur medalla d'or i plata en Floret Masculí Menor de 12 anys.

Els més petits del club, en la categoria Menors de 10 anys, Jaume Vidal que fa només una setmana es proclamava Campió del Criterium Nacional, va repetir l'Or i es va proclamar Campió de Catalunya. Els seus adversaris van ser els seus companys de club, Víctor Cerda que va quedar en segona posició i Biel Pascual que va aconseguir la medalla de bronze.

Un total de 3 medalles d'Or, 3 de Plata i 2 de Bronze van guanyar els esportistes del Club Esgrima Granollers.