Domini a la lliga de Figures

Club Natació Granollers. Natació sincronitzada

29 de Gener 2016
+

Les sincronistes júniors, infantils i alevins segueixen dominant la Lliga de Figures, que en les seves respectives jornades es van celebrar a la Residència Joaquim Blume, d’Esplugues de Llobregat, els passats 22 i 23 de gener.

En categoria júnior, 7 sincronistes del Club es van situar entre les 10 primeres de la taula de la tercera jornada de Lliga, on hi van participar un total de 33 nedadores. Ariadna Arisó va fer el primer lloc; Lídia Vigara, el tercer; Natalia de la Nuez es va classificar en 4t lloc; Oriana Carrenas, el 5è; Mariona Busquets, 8a; Èlia Calvo, 9a; i Sira Casanova, 10a.

Pel que fa a la categoria infantil, d’entre un total de 109 participants, 6 sincronistes del Club es van classificar entre les 10 primeres: Júlia Tortosa, 1a; Mireia Hernández, 3a; Miriam Llovet, 5a; Clara Arboix, 7a; Laura Hospital, 9a; i Ona Turati, 10a.

També a la Blume es va disputar la segona jornada de la Lliga de Figures, en categoria aleví. Alice Gallardo es va classificar en segon lloc, mentre que Valeria Parra va ser tercera i Clàudia Solé sisena, d’entre un total de 114 participants.

Tanmateix, les benjamins van disputar la primera jornada del Campionat de Catalunya, a la piscina Sant Jordi de Barcelona, on també es van disputar les Figures. Al nivell II, Carla Sobrino es va classificar en setè lloc i al nivell III, Aitana Navarro va fer 6a, Caterina Llanes es va classificar en 8è lloc i Olivia Rodríguez, en 9è.