Doblet històric al Campionat de Catalunya de Combos

Natació Artística. Club Natació Granollers

05 de Març 2019
+

La secció de natació de natació artística del Club Natació Granollers ha fet història a Reus, al Campionat de Catalunya de Rutines Combinades que va tenir lloc el passat diumenge 3 de març. Una competició en què tant els dos equips alevins com els dos infantils del CNG van pujar al podi, aconseguint un doblet històric per categories.

L’aleví A es va penjar la medalla d’or amb el seu combo, compartint podi amb l’aleví B, que es va fer amb el bronze. El CN Kallipolis va fer el segon lloc, en una competició on hi van prendre part un total d’11 combos alevins.

En categoria infantil, es va repetir el podi. Amb un total de 16 rutines participants, les infantils A es van proclamar campiones de Catalunya; el CN Kallipolis, subcampiones; i el CNG B es va penjar el bronze.