Doble podi al Campionat de Catalunya d'Aigües Obertes

25 de Juny 2015
+
Núria Vera 3era Catalunya i 8a d'Espanya

Doble medalla de bronze pel Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Open i de Catalunya d’Aigües Obertes que va tenir lloc a Banyoles, els dies 20 i 21 de juny. Els podis van arribar de la mà de les dues representants que el Club va presentar en competició, que van aconseguir medalla en el Campionat de Catalunya, realitzant un excel·lent paper en el d’Espanya.

En categoria júnior, Judith Torras nedava per primera vegada en competició una prova de 7.500 metres, aconseguint, amb un temps de 1.34.10,85, la 3a posició i medalla de bronze del Campionat de Catalunya, i quedant 4a d’Espanya.

Per primera vegada també competia Núria Vera en una prova de llarga distància. Ho feia en la categoria infantil i en la prova de 5.000 metres, on va fer un registre de 1.04.09,25 amb el què es va alçar com a tercera de Catalunya, penjant-se la medalla de bronze, i 8a d’Espanya.

Amb aquesta participació, el Club Natació Granollers va assolir el 4t lloc en la classificació de clubs en categoria femenina, a dos punts del tercer classificat en els Campionats de Catalunya i el 9è lloc en categoria femenina del Campionat d’Espanya.