Club Natació Granollers. Natació sincronitzada

Natació sincronitzada. Primeres posicions en les Lligues de Figures de totes les categories

27 de Gener 2015
+

 

El Club Natació Granollers va arrasar en les Lligues de Figures per categories que van tenir lloc del 23 al 25 de gener a les piscines de la Blume i a la Sant Jordi. Primeres posicions per a júniors, infantils, alevins i benjamins.

Divendres 23, es va celebrar la tercera jornada de la Lliga de Figures Júnior a la Blume, on Lídia Vigara es va fer amb el segon lloc i Ariadna Arisó amb el tercer. Destaquen, a més a més, les primeres 15 classificades: Natalia de la Nuez, 5a; Elena Estrada, 9a; Èlia Calvo, 11a; Júlia López, 12a; Mariona Busquets, 13a; i Xènia San Martín, 15a.

Tercera també va ser la jornada de les Figures de la categoria Infantil, que es va organitzar a la Blume, dissabte 24, amb Natalia de la Nuez, segona, i Abril Conesa, tercera. Destacar el 4a lloc de Míriam Llovet, el 5è de Maria Andreu, el 10è de Aurora Garcia, l’11è de Júlia Podall, el 12è de Clara Arboix, i el 13è de Mireia Hernández.

Pel que fa a la segona jornada de la Lliga de Figures Aleví de dissabte 24 a la Blume, Judit Calvo va ser primera; Martina Coronado, segona; Gisela González, tercera; Claudia Julià, quarta, i Karen Roiz, desena.

Pel que fa a la categoria benjamí, que va disputar el Campionat de Catalunya, diumenge 25 a la piscina Sant Jordi de Barcelona, les nedadores del Club Natació Granollers també van classificar-se entre les primeres posicions.

Al nivell 1, Lucia Garriga es va fer amb el primer lloc, d’entre un total de 132 participants. Cinc granollerines van estar entre les 20 primeres classificades. Al nivell 2, amb un total de 141 nedadores, Olivia Rodríguez es va classificar en primer lloc i, en total 4 sincronistes del Club van poder situar-se entre les 20 primeres del rànquing. Pel que fa al nivell 3, amb 107 participants, destaca el segon lloc de Keira Volquez i el tercer de Nuria Revelles. Entre les 20 primeres es van classificar vuit sincronistes del Club.

Tres sincronistes participen al Programa de Pre-Tecnificació de la FCN

Les nedadores infantils del 2002 Mireia Serra, Mireia Hernández i Anna Rueda han estat convocades per la Federació Catalana de Natació per a participar els dies 30 i 31 de gener als entrenaments previstos al Centre de Tecnificació Joaquim Blume pel Programa Pre-Tecnificació, de seguiment a sincronistes amb opcions a ser becades a la Blume.

 

Per a més informació:

SARA RAMOS - Departament de comunicació

comunicacio@cngranollers.org - www.cngranollers.org