Club Natació Granollers. Flanders Speedo Cup

Albert Escrits, sisè als 1.500 lliures de la Flanders Speedo Cup

27 de Gener 2015
+

El nedador del Club Natació Granollers, Albert Escrits, va ser un dels membres destacats de l’equip ESP-2020 de la Real Federación Española de Natación (RFEN), que del 23 al 25 de gener va participar a la Flanders Speedo Cup, meeting internacional d’alt nivell que va tenir lloc a Anvers (Bèlgica). Escrits, júnior de primer any, va fer la sisena posició als 1.500 lliures amb un temps de 15.39.36 (una de les seves millors marques des de que va baixar dels 16 minuts), per sota de nedadors absoluts de tall internacional.

L’actuació d’Escrits va ser una de les dues millors de l’ESP-2020, que va aconseguir 11 finalistes en aquesta competició. A la seva sisena posició de la final A del granollerí, se n’ha de sumar també el sisè lloc als 400 estils d’Álex Castejón, l’altre nedador destacat de l’equip.

Recordem que l’objectiu de participar a la Flanders Speedo Cup era agafar rodatge en competició internacional de cara a l’Europeu Júnior que tindrà lloc aquest any. La primera oportunitat que tindrà Escrits per a fer la mínima serà el proper mes de febrer al Campionat d’Espanya Júnior de Cadis.