Campus de Nadal del Club Natació Granollers

Les sincronistes de la selecció absoluta visiten el Campus de Tecnificació

07 de Gener 2015
+

Les sincronistes de la selecció absoluta i nedadores del Club, Cristina Salvador i Cecilia Jiménez, van visitar ahir dilluns el Campus de Tecnificació de Natació Sincronitzada, que s’està celebrant del 28 al 30 de desembre al Club Natació Granollers. Les sincronistes internacionals van poder compartir experiències amb la vintena de participants del Campus, les quals també van voler immortalitzar el moment amb fotografies i autògrafs.

 

Avui, el Campus tancarà amb una competició de Figures, on les participants seran avaluades per la jutgessa internacional Estela Rodríguez, i els jutges nacionals Jaume Bravo i Maria Josep Aubanell. Les sincronistes podran aplicar el que han après durant l’stage, que tenia l’objectiu de millorar i perfeccionar a nivell tècnic i, especialment, en l’execució de figures d’acord amb el reglament FINA 2013-2017.

 

En aquesta quarta edició del Campus de Nadal de Natació Sincronitzada hi ha participat un total de 20 sincronistes, de les categories de competició aleví, infantil i juvenil, provinents majoritàriament de clubs de diferents punts d’Espanya (Galícia, Canàries, Illes Balears...), i, a més a més, dues nedadores italianes. Endemés, hi han participat quatre entrenadores, que han assistit a seminaris formatius específics d’aquesta disciplina esportiva.

 

Durant els dies de Campus, els participants han seguit un pla d’entrenament diari que s’ha complementat amb activitats de dansa, gimnàstica acrobàtica, anglès específic i dinàmica de grup. El quadre tècnic que ha portat a terme les activitats són professionals del Club (actual campió d’Espanya aleví i infantil), entrenadors superiors i auxiliars de Natació Sincronitzada titulats per la Federació Espanyola i Catalana de Natació, així com entrenadors de gimnàstica i professionals de la dansa.

 

  

Per a més informació:

SARA RAMOS

Departament de comunicació

comunicacio@cngranollers.org

www.cngranollers.org

Telf. 93 870 45 99 - Extensió 131