Bronze a la Copa d’Europa

Club Natació Granollers. Natació Sincronitzada

13 de Maig 2015
+

Les sincronistes del Club Natació Granollers es van penjar la medalla de bronze amb el renovat equip lliure que la selecció espanyola va presentar a la Copa d’Europa, celebrada del 8 al 10 de maig a Holanda. Txell Mas, Cristina Salvador i Cecilia Jiménez (amb Amber Bakker de reserva) van fer un gran paper en una rutina que va agradar pel seu dinamisme i posada en escena.

En impressió artística, Espanya va empatar amb Ucraïna, i va ser l’execució la que va ser decisiva, empenyent a la selecció espanyola al tercer esglaó del podi amb 92.7661 punts i Ucraïna, segona amb 93.8667. Rússia va ser la guanyadora amb 97.033 punts.

La selecció espanyola també va participar en el duet, on també va aconseguir el bronze.

Podi granollerí a la 4a jornada de la Lliga de Figures Aleví

El Club Natació Granollers va copar el podi de la quarta jornada de la Lliga de Figures Aleví que va tenir lloc dissabte 9 de maig a la Blume. Judith Calvo, Clàudia Julià i Martina Coronado van pujar al primer, segon i tercer esglaó del podi, respectivament, mentre que Karen Roiz va fer el quart lloc. Destacar també que entre les 10 primeres classificades, Gisela González va fer-se amb la setena posició.

Exhibició de l’Ascensió de natació sincronitzada

Amb motiu de la Fira i Festes de l’Ascenció, la natació sincronitzada del Club Natació Granollers prepara una gran exhibició que tindrà lloc el proper divendres 15 de maig, a les 18:30h. Un espectacle aquàtic de la mà de les sincronistes alevins, infantils i júniors del Club Natació Granollers, actuals campiones i subcampiones d’Espanya.

L’entrada a l’exhibició és lliure i és una oportunitat única per veure les millors sincronistes en acció, que presentaran les coreografies per als propers campionats d’Espanya d’estiu: al juny tindrà lloc la competició infantil a Sabadell, i al juliol, el Club Natació Granollers acollirà l’Estatal aleví i júnior.

Per a més informació:

SARA RAMOS

Departament de Comunicació

comunicacio@cngranollers.org

Telf. 93 870 45 99 - Extensió 131