7 corredors del club d'esquí Granuec equip de competició al podi del XIX Memorial Chichu tauler

Granuec. Equip de Competició

16 de Març 2015
+

7 Corredors Granuec al podi del XIX Memorial Chichu Tauler

La cursa que tanca el circuit d'alevins català d'aquest any ha esdevingut un èxit tant en l'aspecte organitzatiu, com a nivell de resultats dels nostres corredors. Amb una participació de 234 corredors i unes condicions climàtiques complicades, es va tirar endavant un Gegant que va exigir un esforç organitzatiu a nivell de derrapatge de la pista, digne de les millors curses que es poden veure avui dia.

El Granuec no va escatimar esforços i va treballar la pista amb llocs fixes i rasclets i amb un equip de derrapadors format per pares dels corredors, ex corredors i tot l'Equip Juvenil Granuec en ple. El resultat va ser una pista de competició en molt bones condicions malgrat la nevada caiguda de 10 cms i la poca visibilitat en alguns moments.

Si l'organització va ser premiada amb els millors elogis dels participants, encara més ho van ser els immillorables resultats dels nostre equip d'alevins. Uns resultats que seran molt difícils de superar en el futur, amb 7 corredors als podis dels 5 primers de cada categoria + un sisé i un seté. En U10 cal destacar la Maria Piñol, 6ª classificada i segona dels nascuts al 2006. En  U12 Noies els nostres corredors van aconseguir la 1ª, 3ª, 4ª i 7ª plaça, un resultat espectacular protagonitzat per Mireia Casellas, Berta Galindo, Berta Suau i Bruna Suau, en aquest ordre. Cal destacar que la Mireia Casellas ha aconseguit aquesta victòria després de lluitar des de fa quasi 2 anys amb una lesió, a la que ha aconseguit vencer en un exemple de tenacitat i superació difícils de veure en nens d'aquestes edats. En U12 Nens, el resultat no va ser menys impressionant: els nostres corredors van estar a punt de copsar pràcticament la totalitat del podi, doncs van quedar 1r, 2n, 4t i 5è; amb Martí Torrades completant la seva quarta victòria consecutiva i Conrad Sastre trepitjant-li els talons a només tres centèssimes. Ignasi Pla aconseguia el quart lloc i Aniol Torres el cinquè i primer del seu any.