4 medalles d’or i 2 de plata, a la 1a Fase de la Copa Catalana

Gimnàstica artística masculina

24 de Febrer 2016
+

Bon inici de temporada dels gimnastes del Club Natació Granollers. El passat 22 de febrer van debutar en competició a la 1a Fase de la Copa Catalana (Promoció i Nivells), celebrada a Salt (Girona), enduent-se quatre medalles d’or i dues de plata.

Al Nivell 7, màxima categoria amb representació granollerina, Eduard Méndez va pujar al primer esglaó del podi a recollir la medalla d’or per la seva actuació en aquesta primera ronda, on va aconseguir la millor nota de la competició a les anelles, arcs i barra.

Medalla d’or també per a Quim Civil, que es va classificar en primer lloc de la general, al Nivell 4, aconseguint la millor puntuació de la categoria per la seva actuació als aparells de paral·leles, arc i salt. En aquest nivell, destacar Aitor Rama, que es va classificar en quarta posició, amb un gran paper a la barra.

Pel que fa al Nivell 3, Max Pedrola també es va penjar l’or, aconseguint la màxima puntuació en l’exercici de terra i anelles. Pedrola, juntament amb Alejandro González, Abel Samper i Alejandro Moraga, van pujar al primer esglaó del podi per equips, gràcies a una molt meritòria actuació.

Al Nivell 2, Joel Fernández es va endur la medalla de plata, destacant per la seva actuació a les paral·leles, on va merèixer la nota màxima. Per equips, Fernández amb Gabriel Samper i Adrian Moraga, es van classificar en segon lloc.

Destacar en categoria de Promoció, l’equip de P1, integrat per Pau Vila, Marc Duran, Ton Remola i Daniel Burns, que va fer el quart lloc. A P3, David Cerdan, amb millor nota de la categoria en anelles, es va classificar en 8è lloc; mentre que el seu company de P2, Aleix Caritg, va fer la 25a posició.