Es lliuren les beques d'estudi "Memorial Josep Homs" a quatre noies estudiants

La convocatòria municipal està dedicada al desaparegut geògraf granollerí Josep Homs i Corominas

26 de Juny 2015
+
Les quatre noies guardonades amb la beca Josep Homs i Corominas. Foto: Griselda Escrigas/ El 9 Nou
La 18a edició de les beques d'estudi “Memorial Josep Homs” es van atorgar ahir en el marc de la cloenda del curs escolar de l'Escola Municipal de Treball. 
 
Les quatre noies guardonades són Nadine Torres Garrido (estudiant d'un CFS), M. del Pla Viure Comas (estudiant de batxillerat), Ariadna Gómez López (batxillerat) i Gisela Masó Pérez (batxillerat). Aquest és el veredicte de la Junta Avaluadora d'aquesta 18a edició del Memorial, que homenatja Josep Homs i Corominas (1954-1997), reconegut geògraf granollerí que va ser professor de l'EMT i director del Pla Estratègic de Granollers. 
 
Amb aquesta convocatòria anual, l'Ajuntament de Granollers contribueix a la matrícula universitària d'estudiants del darrer curs de cicle formatiu de grau superior i de 2n de batxillerat de l'EMT que hi destaquen pel seu expedient, vàlua i implicació acadèmics. L'aportació municipal per a cada beca és de 500 euros. 
 
En aquesta ocasió, la Junta Avaluadora de les Beques "Memorial Josep Homs" l'han integrat Maria Marin Martínez per part de l'Ajuntament de Granollers, Josep Lluis Campoy i Ariño (exprofessor de l'Institut EMT), Antonio Vicente Granado (director de l'nstitut EMT), Manel España i Lluís, representat de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI-CERCLEM) i Fina Martí i Teruel, vídua de Josep Homs, en qualitat de secretària.