Èxit al 1r Trofeu de l’Ascensió al millor nedador complert del Vallès Oriental

Club Natació Granollers. Natació

18 de Maig 2015
+

La primera edició del Trofeu de l’Ascensió al millor nedador complert del Vallès Oriental va ser un èxit tant de participació, amb prop de 200 nedadors, i d’organització, per part del Club Natació Granollers, que va voler, amb aquesta competició, promocionar els nedadors de les categories base (prebenjamí, benjamí i aleví) de la comarca. Amb la participació dels cinc clubs vallesans afiliats a la Federació Catalana de Natació (CN Parets, CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, SEK Catalunya de La Garriga i el CN Granollers), els trofeus per categories d’edat al millor nedador complert va estar bastant repartits.

 

Els millors nedadors complerts de l’any 2007 van ser Joel del Rio (CN Granollers) i Aina Mas (CN Caldes); del 2006, Àlex Jiménez (CN Parets) i Norma Rodríguez (CN Parets); del 2005, Marcel Benavent (SEK) i Ariadna Comas (SEK); del 2004, Albert Blanco (CN Granollers) i Jana Guitet (CN Granollers); del 2003, Hugo Teixell (CN Granollers) i Ainara Aribau (CN Granollers); i del 2002, Hector Morales (CN Granollers).

 

La competició, celebrada el 9 de maig, consistia en nedar 50 metres de cada un dels 4 estils de natació, excepte els nedadors de 2006 i 2007 que van nedar 25 metres de cada estil. De la suma, en va sortir el millor nedador complert. A banda del trofeu, també es van lliurar medalles, per edats, als tres primers classificats del rànquing del nedador complert i per cada un dels estils disputats. D’aquesta manera, el CN Granollers va aconseguir 31 medalles, el SEK 10, el Parets 8, el Caldes 7 i el Pinetons 1 medalla.

Per a més informació:

SARA RAMOS - Departament de comunicació

comunicacio@cngranollers.org

Telf. 93 870 45 99 - Extensió 131