Un programa recull tota l'activitat infantil i familiar de Roca Umbert

S'hi poden trobar les activitats que es faran de gener a març als diferents equipaments situats a la Fàbrica de les Arts

24 de Desembre 2013
+
Taller infantil de fanalets a la Troca

Roca Umbert Fàbrica de les Arts  publicarà trimestralment un programa que recull totes les activitats infantils i familiars que es fan als diferents equipaments d'aquest complex cultural. Aquests dies ja es pot trobar la difusió que, sota el títol "La fàbrica dels monstres", ressenya per àmbits i edats les activitats puntuals i continuades que s'hi programaran de gener a març. El disseny, creat per l'estudi Can Cun,  permet reutilitzar el programa i que els nens en facin un titella de paper.   

Els concerts per a totes les edats de la Nau B1 (amb grups com Teràpia de Shock, D'Callaos i Samfaina de Colors) , les sessions de contes i les trobades dels clubs de lectura de la biblioteca, els tallers d'art lligats a les exposicions de l'Espai d'Arts, les activitats de la Troca al voltant del calendari festiu (aquest trimestre, lligades al carnestoltes), les propostes de patrimoni amb les visites a la Tèrmica i els tallers sobre producció energètica, són algunes de les propostes del trimestre. La biblioteca també ofereix, en l'àmbit formatiu, les càpsules informàtiques adreçades a alumnes de primària i secundària i en l'àmbit de lleure, sessions de cinema familiar. A mig camí, trobem el Laboratori de lletres i imatges, tallers familiars de lectura i experimentació a partir dels àlbums il·lustrats i que els propers mesos giraran a l'entorn de la paraula.

Pel que fa a activitats continuades, el programa recull l'activitat habitual de les entitats de cultura popular residents a la Troca (Esbart Dansaire i Xics de Granollers) i també els tallers infantils de percussió i gralla,  així com l'oferta de cursos de l'escola de teatre Arsènic.