Taller de l'arquitecte Xevi Bayona a Roca Umbert, inclòs en un projecte europeu per fomentar nous públics en l'art contemporani

La instal·lació efímera resultant d'aquest "workshop" es podrà visitar durant la Mostra d'Art Urbà que Roca Umbert celebrarà al mes d'octubre

24 de Setembre 2014
+
Roca Umbert Fàbrica de les Arts acollirà el "workshop" de Xevi Bayona.
   
  Entre els dies 6 i 10 d'octubre, Roca Umbert acollirà el workshop "El ple de la construcció de l'espai", que impartirà l'arquitecte i projectista d'Olot Xevi Bayona, amb l'objectiu que els participants creïn una instal·lació efímera dins de la nau Dents de Serra. Durant el workshop, obert a tothom però amb inscripció prèvia, els participants experimentaran amb l'espai i la llum, treballant a partir de volums  que es connectaran entre ells. La instal·lació es farà durant la tarda, de 4 a 7,  i tindrà la participació de l'escola Ferrer i Guàrdia, de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de la Garriga i del Taller Ginebró de Cardedeu. 
 
El taller dirigit per Bayona s'inscriu en les jornades Changing Tracks, un projecte europeu d'arts visuals i digitals que coincidint amb la celebració de la 3a edició de la Mostra d'Art Urbà a Roca Umbert ha organitzat diversos seminaris i tallers formatius entorn de l'art, l'acció i l'espai públic. La instal·lació efímera resultant s'obrirà al públic durant la celebració de la MAU, el dissabte 18 d'octubre.
 
Changing Tracks és un projecte europeu que té per objectiu involucrar nous públics en l'art contemporani mitjançant la col·locació d'obres d'art en espais d'exposició i d’exhibició no tradicionals. 
 
 
Enllaços relacionats: 
 
Enllaç d'inscripció al workshop de Xevi Bayona
 
Enllaç a la MAU
 
Enllaç a Changing Tracks