S'obre el termini per inscriure's als cursos i tallers de la Xarxa de Centres Cívics i el GRA

Els equipaments socioculturals fan una àmplia oferta d'activitat adreçada al públic en general i els joves

17 de Gener 2011
+

 Entre els dies 24 de gener i 11 de febrer, els interessats a inscriure's a alguna de les activitats organitzades pels centres cívics podran fer-ho, de manera presencial o a qualsevol dels equipaments de Can Bassa, Can Gili, Palou, Jaume Oller i Nord, o per internet: www.granollers.cat/ovac i www.granollers.cat/centrescivics.

 Un curs per deixar de fumar, massatge Ayurveda, reflexologia, bijuteria en crochet, fotografia urbana, cuina per a nens, gastronomia asiàtica, cuina de tapes, idees i solucions per a jardins petits, cuina vegetariana i energètica, ball country, iniciació al teatre, conversa en anglès... són algunes de les propostes, emmarcades com ja és habitual en les àrees de salut i creixement personal, expressió i creativitat, terra i fogons, i tecnologia i comunicació.

 Pel que fa als cursos exprés, d'una única sessió, és possible apuntar-s'hi fins una setmana abans de l'activitat. Un taller d'habilitats comunicatives a través del coaching: l'art d'escoltar, un monogràfic de maquillatge, fotos amb flaix, dansa afrobrasilera, elaboració d'entrepans sorprenents, rebosteria, meditació amb boles de quars... són algunes de les propostes emmarcades en aquest format breu que té per objectiu fer una primera aproximació a la matèria.

Per inscriure's als cursos, feu click aquí

Al Gra, equipament juvenil municipal, la inscripció a les activitats del primer trimestre s'inicia el 31 de gener i acaba el 14 de febrer. Per a nois i noies de 12 a 18 anys, es proposen tallers urbans de krump, skate, sreet dance i funki II; i per a joves de 16 a 30, teatre social, Inline, BMX i pintura sobre llenç. Per apuntar-se, es pot anar directament al Gra (www.grajove.cat) o bé per internet, a www.granollers.cat/ovac.