Roca Umbert i Arsènic convoquen el II Concurs de Dramatúrgia, dins del projecte "Microteatre"

El certamen vol incentivar la creació i representació de guions teatrals breus de dramaturgs novells

30 d'Abril 2015
+
Roca Umbert. Fàbrica de les Arts i Arsènic. Espai de Creació convoquen el II Concurs de Dramatúrgia,  per impulsar la creació de guions teatrals breus per part de dramaturgs novells, que posteriorment es representaran en el marc del projecte "Microteatre". La posada en escena de les obres guanyadores es farà durant el mes de novembre, a càrrec de joves intèrprets. L'organització s'ocuparà de la direcció escènica, que serà professional, així com de la selecció de l'elenc i de la producció dels espectacles. 
 
El jurat, integrat per tres professionals del sector, seleccionarà  un màxim de quatre guions, que hauran de ser originals, en llengua catalana i per a un repartiment màxim de tres actors o actrius, d'entre 16 i 25 anys. La durada de la posada en escena no superarà els 20 minuts i girarà a l'entorn de la idea "la primera vegada". Cada autor/a podrà presentar un text com a màxim.  
 
La convocatòria és oberta a dramaturgs novells residents a Catalunya en procés de professionalització. Els autors escollits tindran com a premi la posada en escena del text i una dotació econòmica de 200 euros cadascun (import sotmès als impostos corresponents). El termini per presentar-se al 2n Concurs de Dramatúrgia és fins al 19 de juliol i el veredicte es farà públic el dia 14 de setembre, mes en què començarà la producció dels muntatges, el resultat dels quals es podrà veure els dies 13 i 14 de novembre a Roca Umbert.