Presentació del Catàleg de l'exposició "Temporal" de Manel Batlle i Lluís Estopiñan

A l'acte hi participarà el filòsof i crític d'art Arnau Puig

29 de Novembre 2012
+

El divendres 30 de novembre, a les 8 del vespre, a la Sala Ciutat del Centre Cultural de Granollers, es presenta el catàleg "Temporal" corresponent a l'exposició homònima dels artistes Manel Batlle i Lluís Estopiñan, presentada el passat mes d'octubre.

El catàleg, amb pròleg del filòsof i crític d'art Arnau Puig, explica el diàleg establert entre ambdós artistes, l'escultor Manel Batlle i el pintor Lluís Estopiñan, a l'entorn del perquè de la seva activitat creativa.

A l'acte hi participarà Arnau Puig i comptarà amb una intervenció poètica integrada amb el fil conductor de l'exposició, el temps,  a càrrec de Francesc Circuns, Jordi Pagès i Esteve Plantada.

Conte familiar a "El barret de les històries"

Dissabte que ve, 1 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda, hi haurà una nova edició de contes per a grans i petits amb "El barret de les històries". En aquesta ocasió s'explicarà "La dona de pedra".  

"Si passeu pel carrer de Joan Prim, cantonada Torras i Bages, veureu Can Blanxart, una casa modernista amb una escultura femenina. En voleu saber la història?"

La dinamització anirà a càrrec d'Arsènic. Espai de creació