Pau Riba i Montse Traveria, primer i segon premi del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela"

El Centre Cívic Palou va acollir dimarts el veredicte de la quinzena edició de l'activitat

18 de Juliol 2013
+

Aquesta setmana s'ha fet públic el veredicte del XV Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela", organitzat per la Xarxa de Centres Cívics i l'Associació Fotogràfica Jaume Oller.

 El jurat, format per Jaume Vila, aficionat a la fotografia i membre de la  Federació de Fotografia de Catalunya; Ramon Meléndez, fotògraf amateur,  membre del Grup de Fotografia Jaume Oller; Maria Ibáñez, fotògrafa; Encarna de Vicente,  representant del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental; i Noèlia Lafuente, tècnica de la Xarxa de Centres Cívics, ha atorgat, en l'apartat de millor col·lecció, el primer premi, dotat amb 300 € en material fotogràfic, a Pau Riba, de Barcelona; i el segon, dotat amb 200 €, a Montse Traveria,  de Granollers.


En la categoria adulta de millor fotografia, els guardonats han estat  els granollerins Núria Sempere, Carles Prieto, Xavier Torruella i Núria Bigas. El premi consisteix en 100 € en material  fotogràfic..
En la categoria infantil, els premiats són  Queralt Samón, Guadalupe Cibeira i Andrea Rodríguez, de Granollers; i Virginia Bertran, de Canovelles. A tots ells correspon  un premi de 100 € en material fotogràfic.

Pel que fa al vot popular, atorgat dimarts pel públic assistent a l'acte del veredicte celebrat al Centre Cívic Palou, ha estat per a Paula Saavedra, de Granollers, de la categoria infantil. I el guanyador del concurs #iloeralli d'Instagram, convocat per primer cop i dotat amb un sopar al Restaurant La Gamba, ha correspost  a Rafa Fernández, de Granollers.  

Les fotografies premiades del ral·li poden veure's a: http://www.granollers.cat/rallifotografic/edicions-anteriors

El mateix Centre Cívic Palou exposa fins al dia 22 de juliol (de dillluns a divendres, de 5 a 19.30 h)  les fotografies del ral·li,  celebrat el 16 de juny amb la participació de més d'un centenar persones.  En aquesta quinzena edició, l'organització va proposar als participants que testimoniessin gràficament la relació de la ciutat amb les deixalles, els serveis i els equipaments destinats a la recollida, el reciclatge i la reutilització dels residus. A més, com a novetat, les persones inscrites i també les no inscrites, van poder participar al concurs #iloveralli a Instagram, per recollir en imatges tot el que la jornada de ral·li va donar de si. Es van recollir un total de 107 fotografies.