Oberta la inscripció al concurs de comparses de Carnaval

Els grups podran apuntar-s'hi fins al 31 de gener a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o la seu electrònica de l’Ajuntament

12 de Gener 2018
+
Comparsa de l’Escola de Dansa Gris Dance, guanyadora de la millor comparsa acompanyada de carrossa o vehicle. Foto: Toni Torrillas

Del 8 al 14 de febrer torna a Granollers la festa més esbojarrada de l'any: el Carnaval. Els grups interessats a participar al concurs de comparses d'enguany, que serà diumenge 11 de febrer, ja poden apuntar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (al carrer Sant Josep núm. 7, planta baixa) o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (clicant a “tramitar” i emplenant la fitxa i clicant el botó “signar i enviar”). El termini per formalitzar la inscripció acaba dimecres 31 de gener.

Poden participar en el concurs grups formats per més de 15 persones, que poden anar acompanyats de vehicles d'una llargada màxima d'11 metres. Les comparses que no s’hagin inscrit al concurs dins el termini assenyalat, no podran optar a cap premi, tot i que podran participar col·locant-se al final de la rua.

Hi haurà 4 premis de 600 € per a cadascuna de les següents categories: la millor comparsa amb carrossa o vehicle guarnit; la comparsa més crítica; la millor AMPA de Granollers; i la millor coreografia en moviment durant el recorregut de la rua. També hi haurà dos premis de 295 € per a la millor comparsa local i per a la comparsa més creativa i original. I hi haurà un premi de 200 € a la millor comparsa de lluïment. El jurat, a més, es reserva la possibilitat d'atorgar dos accèssits dotats amb 100 € cadascun valorant l'esforç en l'elaboració de les comparses. El veredicte i el nom de les comparses guanyadores es donaran a conèixer un cop finalitzi la rua, el mateix 11 de febrer.

L'any passat hi van participar un total de 28 comparses.

Per a més informació es pot contactar amb el Servei de Cultura de l'Ajuntament, a l’edifici de Can Puntes, al carrer de Jaume Camps i Lloreda, 1, 2a planta, o per via telefònica al 93 842 66 83.