Nova edició dels tallers formatius "Entre dones"

Organitzats pel CIRD, es proposen donar estratègies per al desenvolupament personal i professional de les participants

29 de Setembre 2016
+
Dimecres que ve, 5 d'octubre, es farà la sessió de presentació de la 6a edició d'"Entre dones", el programa del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) de l'Ajuntament de Granollers, adreçat a dones de Granollers i la comarca interessades a aprendre estratègies per desenvolupar-se, tant personalment com professionalment. Serà a les 9.30 h a la seu del CIRD (c. del Portalet, 4, 4a planta). En aquesta primera sessió s'explicaran els continguts del curs i es remarcarà el compromís d'assistència per part de les dones que s'hi apuntin. 
 
La formació que ofereix "Entre dones" consta de 12 sessions de 2 hores de durada que es faran cada dilluns, dimecres i divendres (de 9.30 a 11.30 h), del 17 d'octubre al 14 de novembre. L'objectiu és crear un espai per intercanviar experiències i compartir aprenentatges, a través de tallers amb continguts de desenvolupament personal, salut, comunicació, participació i inserció laboral. La psicòloga Cristina Pérez Opi, experta en polítiques de gènere, durà a terme la formació, amb la col·laboració de Cristina Giménez, psicòloga especialitzada en salut de la dona i sexualitat, i Charo Hesse, psicòloga especialitzada en recursos humans. Les sessions abordaran la imatge i la identitat, l'autoconfiança i la motivació, la gestió emocional, la salut física i psíquica, la comunicació, l'empatia i la resolució de conflictes, l'apoderament de la dona i la participació social, la recerca de feina, el coneixement de les pròpies competències i la definició d'un projecte professional. 
 
Les persones interessades a fer la formació, que és gratuïta i dura 25 hores, hauran de fer una inscripció prèvia (CIRD,  tel. 93 842 67 14). Tindran prioritat les dones que es trobin a l’atur o que facin feines poc qualificades i no continuades, que puguin seguir les sessions. Al final, es lliurarà un diploma d'assistència. 
 
Un centenar de dones han assistit als tallers formatius del CIRD des que van començar, l'any 2002.