El Museu de Ciències Naturals organitza tallers familiars per acostar el coneixement científic de manera participativa

La programació Diumenges de Ciència s'enceta diumenge que ve amb un taller sobre la vida microscòpica

28 de Febrer 2013
+

El Museu de Ciències Naturals de Granollers organitza diumenge que ve, 3 de març, un taller per a nens i nenes titulat "La vida microscòpica". L'activitat s'emmarca dins de la nova programació familiar Diumenges de Ciència, encaminada a acostar la ciència i a compartir-la de manera participativa, a partir de l'observació i la manipulació, amb l'acompanyament d'un equip d'educadors. Els tallers es faran cada primer i tercer diumenge de mes, a les 11 del matí, per espai de dues hores.

De cara a la primavera, s'han programat tres tallers diferents. A més de "La vida microscòpica", que es repetirà el dia 5 de maig, es farà un taller dedicat a l'exposició "Papallones" els dies 17 de març, 21 d'abril, 19 de maig i 16 de juny. En aquesta activitat es farà una visita guiada a la mostra "Papallones, tota una vida" i se n'observaran amb lupa binocular alguns exemplars. Els dies 7 d'abril i 2 de juny, el taller "Petits mamífers" permetrà descobrir algunes de les espècies de la comarca, a partir de peces de la col·lecció de petits mamífers del Museu.

Els tallers familiars Diumenges de Ciència, que estan pensats per a nens i nenes a partir de 6 anys,  es faran a les noves instal·lacions del Museu de Ciències Naturals (amb entrada pel c. Palaudàries, 102) i als jardins d'Antoni Jonch i Cuspinera. Cal inscriure's abans (tel. 93 870 96 51  - p.montseny.cdtela@diba.cat) i el preu és de 2 € per als adults i gratuït per als infants de fins a 15 anys. També hi ha la possibilitat d'organitzar tallers específics per a grups d'entre 20 i 25 persones.

D'altra banda, cada darrer dissabte de mes i el diumenge el Museu de Ciències Naturals organitza portes obertes: visites guiades per mostrar al públic el nou equipament, inclòs el magatzem. Els dies es poden consultar a la web del museu: www.museugranollersciencies.org

L'horari del museu és de dimarts a dissabte, de 16 h a 19 h; i diumenge i festius, d'11 h a 14 h.