Música de Haydn per a l'obra d'Antoni Cumella

Un quartet de corda de l'EMM ofereix demà un concert en el marc de l'exposició del Museu de Granollers

24 d'Abril 2014
+
Montse Seras (violí), Alba Loriz (violí), Xavier Rotger (viola) i Berta Junqueras (violoncel)

En el marc de l'exposició "Antoni Cumella. De la formulació a l'obra", el Museu de Granollers organitza demà divendres, a un quart de 7 de la tarda, el concert titulat "Procés creatiu", amb la interpretació del "Quartet Op. 1 núm. 3" de Franz Joseph Haydn. Els alumnes de l'Escola Municipal de Música - Conservatori Josep M. Ruera  Montse Seras (violí), Alba Loriz (violí), Xavier Rotger (viola) i
Berta Junqueras (violoncel), interpretaran aquest peça fent un paral·lelisme amb l'obra de Cumella.  

El quartet de corda mostrarà les formes, els colors, les textures, i les tècniques i procediments necessaris per fer sonar una obra musical perquè esdevingui única i irrepetible.

El concert, organitzat amb la col·laboració de l'EMM - Conservatori Josep M. Ruera dins el projecte Enllacem Cultura,  s'afegeix a les activitats paral·leles a l'exposició dedicada a Antoni Cumella, que es podrà visitar fins al dia 1 de juny. Durant el mes de maig, s'han programat tres noves sessions de la visita guiada a l'exposició (dissabte 10, 17 i 24 de maig), pensada per a un públic familiar amb nens i nenes de 6 a 11 anys. Per participar-hi, cal apuntar-se abans, al tel. 93 842 68 41.