L'exposició "Lux itinerant 2010" arriba a Roca Umbert

Dijous s'inaugura la mostra de les fotografies guardonades als premis anuals de fotografia d'àmbit estatal

28 de Març 2011
+

Roca Umbert Fàbrica de les Arts acull per segon any l'exposició "Lux itinerant", dedicada als premis anuals de fotografia impulsats per l'Associació de Fotògrafs Professionals d'Espanya. La mostra exhibeix les fotografies premiades i finalistes l'any 2010 en diverses categories, com ara publicitat, moda i bellesa, industrial, bodegó i producte, arquitectura o retrat. S'inaugurarà dijous que ve, 31 de març, a les 8 del vespre, i podrà visitar-se a la sala d'actes de Roca Umbert fins al 20 d'abril. Entre les imatges exposades, hi ha les del fotògraf granollerí Xavier Mañosa, premiat amb un Lux d'Or en la categoria de bodegó i producte.

L'exposició comptarà amb algunes activitats paral·leles. D'una banda, els participants al curs de lomografia presentaran els murals confeccionats durant aquest curs de fotografia amb càmera compacta d'alta sensibilitat, el dia 27 d'abril, a dos quarts de 8 del vespre, a la sala d'actes de Roca Umbert. I d'una altra, el Centre Tecnològic i Universitari oferirà els propers mesos diversos cursos a l'entorn de la fotografia i l'ordinador, com ara Photoshop, el retoc o els filtres fotogràfics (més informació i inscripcions, www. ctug.cat).

Altres activitats a Roca Umbert- Espai d'Arts

Lligat a l'exposició "Planeta Bellera 2", els estudiants que hi han participat presentaran aquest dijous, 31 de març, a les 6 de la tarda, el resultat d'aquesta experiència d'intercanvi artístic i col·laboració amb escoles d'altres països. Anna Garcia i Anna Estany són les professores que coordinen aquest projecte de l'institut Celestí Bellera, amb l'assessorament del crític d'art Manel Clot.