La Sala Ciutat del Centre Cultural enceta temporada amb l'exposició "X, l'Enigma com a creació"

Mostra l'obra dels artistes Carles Azcón, Sylvie Bussières, Capçada, Aldo Urbano i Carles Vives

30 de Setembre 2015
+
Pintura de Carles Azcón
L'exposició que el Museu de Granollers presenta a la Sala Ciutat del Centre Cultural (c. Joan Camps, 1) és una mostra que recull obres de cinc artistes de Granollers i la comarca: Carles Azcón, Sylvie Bussières, Aldo Urbano (residents a l'Espai d'Arts de Roca Umbert),  Capçada i Carles Vives. "X, l'Enigma com a creació" obre les portes divendres, 2 d'octubre, si bé la inauguració oficial es farà el dijous 22 d'octubre, a les 8 del vespre.  
 
Cadascun dels artistes hi mostra el seu moment creatiu, amb el seu propi llenguatge: Carles Azcón i Capçada, amb les pintures; Sylvie Bussières i Aldo Urbano, amb les instal·lacions; i Carles Vives, amb les peces ceràmiques. 
 
L'exposició es podrà visitar fins al dia 6 de desembre, divendres i dissabte, de 18 a 20 h, i diumenge, de 12 a 14 h. L'entrada és lliure.
 
Com a activitat complementària, el diumenge 8 de novembre es farà un "Diàleg amb els artistes", a les 12 del migdia, durant  el qual els cinc creadors faran una visita guiada, i parlaran de l'obra i del procés creatiu.