Júpiter centra les properes sessions del planetari del Museu de Ciències Naturals

Com a novetat s'organitza un taller per aprendre a utilitzar un telescopi

27 de Gener 2015
+
Per participar a les sessions al planetari, cal fer reserva prèvia.
El planetari del Museu de Ciències Naturals ha programat sis noves sessions familiars de descoberta del cel, a càrrec dels experts en astronomia de Fora d'Òrbita. El punt més brillant del cel durant el mes de febrer és el planeta Júpiter. La sessió permetrà  reconèixer les constel·lacions que l'envolten i fer-hi una aproximació. Els assistents gaudiran de vistes espectaculars de la seva atmosfera, molt activa, i de la Gran Taca Roja. Se'n podran apreciar amb detall les quatre llunes més importants, s'aterrarà a la superfície d’una d’elles i s'intentarà veure la Terra des d'allà. 
 
A més, el museu organitza un taller teòric i pràctic per aprendre a utilitzar un telescopi i treure'n el màxim rendiment. L'activitat,  que es farà el divendres 6 de febrer un cop acabada la sessió habitual del planetari de les 6 de la tarda, donarà nocions bàsiques sobre els diferents tipus de telescopis. Tot seguit, cap a les 7, es durà a terme la part pràctica sortint a l'exterior i fent l'observació telescòpica del planeta Júpiter.
 
L'horari de les sessions del planetari és el següent: dissabte 31 de gener, 17 h i 18 h; divendres 6 de febrer, 17.15 i 18 h; i dissabte 7 de febrer, 17 h i 18 h. Els interessats a participar a la sessió del planetari i/o  al taller d'utilització d'un telescopi, poden reservar la plaça a través del telèfon del Museu de Ciències Naturals, 93 870 96 51 o bé a l'adreça  m.granollers.cn@diba.cat 
 
El preu de l'entrada al planetari és de 3 € per als adults i d'1 € per als infants menors de 12 anys. I el preu del taller és de 5 € per als adults i de 2 € per als infants menors de 12 anys.
 
Museu de Ciències Naturals de Granollers
C. Palaudàries, 102 - Tel. 93 870 96 51