Inscripció oberta als cursos i tallers del GRA per al primer trimestre

S'ofereixen tallers de manga, fotografia i hip hop per als més joves, i formació en diferents àmbits per a persones de fins a 30 anys

13 de Gener 2015
+

Ja és possible apuntar-se als tallers per a joves de 12 a 16 anys organitzats pel Gra. L'oferta d'aquest trimestre consisteix en un taller de dibuix manga, a càrrec de Yara Abril; un taller de fotografia, amb Anna Romero; i un taller de hip hop, a càrrec d'Elisabeth Torres. Com a novetat, els tallers s'han estructurat de manera més pràctica i dinàmica, incorporant sortides, exposicions i mostres. El preu dels tallers oscil·len entre els 13 i els 20 euros. El termini per apuntar-se a aquestes activitats acaba el 2 de febrer. 

Pel que fa al programa +Recicla't, adreçat a joves de fins a 30 anys, i que va de gener a juliol, comprèn cursos de monitor/a de lleure, de manipulador/a d'aliments, una jornada de pedagogia teatral, un curs de màrqueting, finançament i autoedició dins el panorama musical, un taller de conversa en anglès, un taller de cuina i un taller de swing. A més s'ofereix formació de caràcter complementari per a joves de 14 a 18 anys, amb un curs de premonitor/a de lleure i un curs adreçat a cercar les primeres feines. La inscripció als cursos +Recicla't finalitza 10 dies abans de l'inici de cada curs.

D'altra banda, el GRA continua ampliant la formació i l'orientació per a joves de més de 12 anys amb les càpsules informatives de l'oficina jove. Són xerrades amb experts i amb un format directe i amè, sobre creixement personal, mobilitat, treball i món acadèmic. Les càpsules s'ofereixen de gener a juliol i entre d'altres hi ha una xerrada sobre el voluntariat europeu, un taller vivencial sobre les relacions personals i familiars, i una xerrada sobre les Pau (proves d'acciés a la universitat). La inscripció a les càsules informatives s'ha de fer tres dies abans de l'activitat.

Per inscriure's a totes les activitats del GRA cal fer-ho a través del web www.grajove.cat o presencialment al mateix equipament (Pl. de l'Església, 8, Granollers)

El servei juvenil, a més, disposa de tres espais expositius perquè els joves, tant a nivell individual com col·lectiu, hi puguin difondre el seu treball creatiu i artístic. La cessió dels espais expositius, emmarcada dins el projecte Joves Creadors, té la intenció de donar suport a les creacions i projectes de qualsevol disciplina artística que siguin  d'interès social i col·lectiu. Per presentar el treball expositiu cal omplir la sol·licitud que hi ha al web www.grajove.cat i presentar la documentació que es demana.