Iniciatives locals per passar millor el confinament a casa

Llegeix, dibuixa, canta, balla... i comparteix-ho a les xarxes!

18 de Març 2020
+
Compartir els assajos musicals per xarxa o cantar als balcons, algunes de les iniciatives que circulen per passar millor el confinament pel coronavirus
Aquests dies proliferen les iniciatives culturals i d'entreteniment per ajudar a passar millor el confinament a casa, tenint sempre ben present la idea que quedant-nos a casa, ajudem a la no propagació del virus.
Aquí en teniu algunes:
 
1. #jollegeixoacasa
Omplim la xarxa de recomanacions lectores
Una proposta de les Biblioteques i l’Ajuntament de Granollers
@bibliotequesdegranollers
@granollerscultura
 
2. #granollersdesdedins
#granollersdesdedins #granollersdibuixa
Què veus des de la finestra de casa? Dibuixa-ho i comparteix-ho!
Una proposta de l’entitat Granollers Dibuixa i l’Ajuntament de Granollers
@graollersdibuixa
@granollerscultura
 
3. #quedatacasafilm
Creació de contingut audiovisual des de casa
Informació al canal d’Instagram @edisoncinema
 Una proposta del Cinema Edison
@edisoncinema
 
4. #quenoparilamusica
Per compartir els assajos des de casa @amicsdelaunio
Una proposta dels Amics de la Unió
@amicsdelaunio
 
5. El Cinema Edison us vol acompanyar amb una selecció diària de les pel·lícules projectades des de l'obertura de la sala. Cal estar subscrit al butlletí de l'Edison: https://t.co/QA8WOglZ3Y
 
6. #confinatsamblarxiu
Amb aquesta etiqueta, l’Arxiu Municipal de Granollers ofereix continguts consultables en línia: imatges, pel·lícules, premsa, documents, articles i publicacions.
Avui, fragments de Festa Major 1914
Una proposta de l’Arxiu de Granollers
@arxiu_granollers
 
7. #edgensquedemacasa
Envia el teu vídeo ballant un tros d’una dansa de l’Esbart
mestres.esbartgranollers@gmail.com
Una proposta de l’Esbart de Granollers
@esbartgranollers
 
8. #cantemalsbalcons
Amics de la Unió porta a Granollers la proposta que es fa a moltes ciutats.
Cada dia hi ha una cançó programada per cantar des del balcó, a les 21 h
@amicsdelaunio
 
 
10. #TAGsocartista
El Teatre Auditori engega la campanya #TAGsocartista perquè tothom pugui compartir els moments creatius que tenim a casa: els més cuinetes, els petits pintors, els constructors de torres, els esportistes, els lectors… Compartiu les vostres creacions!
Entre tots els participants, el teatre triarà la millor imatge. El guanyador/a rebrà com a premi un abonament per a tres espectacles de la temporada 20-21. Només heu de: seguir l’Instagram del Teatre Auditori i pujar les vostres fotos amb l’etiqueta #TAGsocartista
Una setmana després de la fi del confinament s'anunciarà el guanyador/a.  
 
El Teatre Auditori també proposa un seguit de continguts digitals d'espectacles que han tingut lloc al teatre, accessibles des de Youtube i també des del web de VOTV (Vallès Oriental Televisió), per reviure els millors espectacles estrenats al TAG. 
 
11.#Museudegranollersacasa    
El Museu de Granollers donarà a conèixer el seu fons, l'Adoberia i el patrimoni de la ciutat. També proposarà tallers d'art per fer a casa, mostrarà l'activitat fa el museu normalment i proposarà lectures al voltant del proper festival d'art i paraula Opera Aperta, ajornat per la crisi del coronavirus (nova data pendent de concretar-se)
 
12. #Biblioteletreball
Les biblioteques també han començat a mostrar quines feines es fan a la biblioteca amb l'etiqueta #biblioteletreball
 
13. #Escenariobert
Primer Escenari Obert virtual, on els i les joves podeu mostrar i compartir les vostres habilitats artístiques a través de les xarxes socials. Només heu d'enviar un vídeo (de màxim 5 minuts) per Whatsapp (620 655 001) o per WeTransfer (grajove@gmail.com), amb el nom i cognoms. Es publicarà a 'Instagram del Gra (@grajove).
Aquesta proposta municipal ens acosta a diversos edificis d'interès de la ciutat: Adoberia, Casa de Cultura Sant Francesc, Sala Francesc Tarafa, Ajuntament, Palau d’Esports, refugi de la plaça Maluquer i de l'Ajuntament, Centre Cultural, Museu de Granollers, nau de Dents de Serra i Tèrmica de Roca Umbert, tot, sense moure's de casa! També es pot fer un tour per la Porxada i pel centre històric.