Els serveis de la Festa Major

Una celebració més accessible

25 d'Agost 2015
+
#fmbib oberta a tothom

Trobareu cadires pintades de blanc i blau, reservades per a persones amb mobilitat reduïda al parc de Torras Villà i a la plaça de les Hortes També podeu reservar cadires per als actes de carrer trucant al telèfon 638 062 640, del 24 al 30 d’agost. Teniu a disposició lavabos adaptats a les places de Maluquer i Salvador, Barangé, Folch i Torres, Hortes, Corona i al parc de Torras Villà.

Els actes del Repte (23 d’agost), del Pregó (27 d’agost), del Veredicte (30 d’agost), i l’acte de Blaus Hi ha hagut una petita confusió! (29 d’agost), tindran traducció simultània en la llengua de signes catalana.
Org.: Sírius. Centre per a l’Autonomia Personal

RECICLA EN BLAU, RECICLA EN BLANC
L’empresa Ecovidrio promou una campanya per reciclar més envasos de vidre. Del 17 d’agost al 12 de setembre es col•locaran en deu espais de l’illa de vianants 20 iglús en parelles, 10 de color blanc i 10 de blaus. La colla que guanyi en reciclatge obtindrà un premi de 1.200 € que es destinarà a una entitat social sense ànim de lucre de la ciutat.

SERVEI DE LAVABOS PÚBLICS
A les places de Barangé, Església, Perpinyà, Folch i Torres, i parc Torras Villà hi ha mòduls sanitaris amb vàter, servei de neteja i vigilància. Aquests espais tancaran una hora més tard de la finalització dels actes. Una de les millores del servei de lavabos públics és la connexió directa al clavegueram de l’urinari. De manera que es pot utilizar les 24 hores del dia.

CANVI D’HORARI DEL SERVEI DE RECOLLIDA D’ESCOMBRARIES
Durant la setmana de Festa Major la recollida d’escombraries canvia d’horari amb l’objectiu de fer-lo compatible amb l’activitat festiva. Així, els dies 24, 25, 26, 27 i 28 d’agost el servei de recollida es farà al matí. I els dies festius 23, 28 i 30 d’agost no hi haurà aquest servei. A l’illa de vianants les plataformes de recollida selectiva estaran a disposició dels ciutadans als llocs habituals, de 10 h a 13 h, excepte els dies festius i el dijous 27 d’agost, que no hi haurà cap servei de recollida en aquesta zona.

APARCAMENTS AMB PROMOCIÓ
Es pot aparcar a qualsevol dels aparcaments adherits a PBlaus del 24 d’agost al 31 d’agost per 30 euros en total, IVA inclòs. Es pot adquirir l'abonament als seqüents aparcaments: Can Comas, Auditori, Corona i Estació-Atenea