Els granollerins Rafa Fernández i Francesc Blanca, primer i segon premi del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela"

L'exposició de la setzena edició del ral·li es podrà visitar al centre cívic Palou fins al dia 21 de juliol

16 de Juliol 2014
+
Fotografia dels premiats al Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela" 2014
Ahir dimarts al centre cívic Palou es va fer públic el veredicte i es van donar els premis del XVI Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela", organitzat per la Xarxa de Centres Cívics i l'Associació Fotogràfica Jaume Oller, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia (FCF). 
 
El jurat, format per Rosalina Niñà, aficionada a la fotografia i membre de la  FCF; Ramon Meléndez, fotògraf amateur,  membre de l'Associació Fotogràfica Jaume Oller; Ariana Pérez, fotògrafa; Joan Gener,  tècnic del projecte "A les places!" de l'Ajuntament de Granollers; i Pau Riba, guanyador del XV Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela", ha atorgat  els premis següents: 
 
En l'apartat de millor col·lecció, el primer premi, dotat amb 300 € en material fotogràfic, ha estat per a  Rafa Fernández, de Granollers,  i el segon, dotat amb 200 €, per a Francesc Blanca, també de Granollers. 
 
En la categoria de millor fotografia adulta, el jurat ha premiat Núria Sempere, Guillem Olivares i Francesc Xavier Viladoms, de Granollers, i Jordi Lorenzo, de les Masies de Voltregà. El premi consisteix en 100 € en material  fotogràfic. 
 
En la categoria infantil, els premiats són Joan Viladoms, Álex Fernández i Guadalupe Cibeira, de Granollers, i Maitane Núñez, de la Roca del Vallès. A tots ells ha correspost un premi de 100 € en material fotogràfic. 
 
Pel que fa al vot popular, atorgat ahir pel públic assistent al veredicte, ha estat per a Rafa Fernández. 
 
Les fotografies premiades podran consultar-se a partir de demà dijous a: http://www.granollers.cat/rallifotografic/edicions-anteriors
 
L'exposició fotogràfica del ral·li 2014 podrà visitar-se al centre cívic Palou fins al dia 21 de juliol (de dilluns a divendres, de 17 a 19 h del vespre).     En la setzena edició, l'organització va proposar als participants que testimoniessin gràficament la relació de la ciutat amb les places. A més, les persones inscrites i també les no inscrites, van poder participar prèviament al concurs #iloverallia Instagram, els guanyadors del qual van ser @buadesl, @esquimalperduda i @massarreta.