El parc de Torras Villà acull per segon any el Festival de Cinema a la Fresca

Cinemafreshhh! ofereix una programació de qualitat per als dimarts de juliol, organitzada pel Cineclub de l'Associació Cultural, el col·lectiu Fantàstik i l'Ajuntament de Granollers

26 de Juny 2014
+
El parc de Torras Villà ha acollit la presentació de Cinemafreshhh! D'esq. a dreta: Jordi i Ramon Daví (Fantàstik); Lambert Botey (AC), l'alcalde, la regidora de Cultura i personal municipal.
El parc de Torras Villà acull aquest mes de juliol la segona edició de Cinemafreshhh!, el Festival de Cinema a la Fresca de Granollers organitzat pel Cineclub de l'Associació Cultural, el col·lectiu Fantàstik i l'Ajuntament.  Les projeccions es faran cada dimarts a les 10 del vespre,  en versió original subtitulada. L'activitat és gratuïta i els assistents disposaran de servei de bar -amb venda de begudes, entrepans i amanides-, crispetes i lloguer de gandules. 
 
Aquest any l'organització ha fet una programació de títols variats, de gènere romàntic, comèdia, drama, western i ciència-ficció.
 
L'any passat unes 2.100 persones van assistir al cinema a la fresca del parc de Torras Villà. Després d'unes experiències prèvies els estius de 2009 i 2011, el Cineclub de l'AC, amb més de 60 anys d'història, organitza el festival per segon any en aquest espai,  una iniciativa que complementa el bon cinema amb la possibilitat de sopar, escoltar música... , en definitiva, una oferta de lleure tranquil per als vespres d'estiu. L'espai s'obrirà a partir de dos quarts de 9 del vespre i després de cada projecció es posarà música "chill-out". 
  
 
 
PROGRAMACIÓ
 
1 de juliol
ACROSS THE UNIVERSE (2007) de Julie Taymor en versió original anglesa subtitulada
Musical / Romàntica. No recomanada a menors de 7 anys
 
Una història d’amor amb el rerefons de les protestes per la guerra del Vietnam i la lluita per una societat  més justa explicada a través de les cançons del Beatles. Va ser la primera pel·lícula projectada a la fresca pel Cineclub.
 
8 de juliol
3 BODAS DE MÁS (2013) de Javier Ruiz Caldera 
Comèdia / Romàntica. No recomanada a menors de 12 anys
 
Hi ha  alguna cosa pitjor que el teu ex es casi amb una altra i et convidi al seu casament? Una comèdia intel·ligent i divertida,  que va ser la pel·lícula espanyola més vista l’any 2013.
 
 
15 de juliol
UNA CUESTIÓN DE TIEMPO ("About Time", 2013) de Richard Curtis en versió original anglesa subtitulada
Comèdia fantàstica / Romàntica. Apta per a tots els públics
 
Una exquisida comèdia romàntica amb tocs d’humor britànic i amb unes petites dosis de viatge en el temps,  Premi del públic al Festival de Sant Sebastià.
 
22 de juliol
DJANGO DESENCADENADO ("Django Unchained", 2012) de Quentin Tarantino en versió original anglesa subtitulada
Western / Drama. No recomanada a menors de 16 anys
 
La nova pel·lícula de Quentin Tarantino arriba amb èxit de públic, de crítica i amb premis, i sense perdre el toc d’humor àcid i de violència a què ens té acostumats.
 
29 de juliol
BIENVENIDOS AL FIN DEL MUNDO ("The World's End", 2013) d'Edgar Wright en versió original anglesa subtitulada
Comèdia / Ciència-ficció. No recomanada a menors de 12 anys
 
Projectada al Festival de Sitges, és una història esbojarrada de vells amics, alcohol i ciència-ficció, que comença com una comèdia de retrobament i es converteix en una història d’invasions extraterrestres.