El Gra organitza una jornada formativa per als consellers i conselleres escolars

Amb la participació d'una quinzena d'estudiants de cinc instituts granollerins

23 de Gener 2015
+
Els estudiants participants a la jornada de dimecres, al Gra
Una quinzena de joves representants de cinc centres de secundària de Granollers (Celestí Bellera, Antoni Cumella, Carles Vallbona, Escola Pia i Col·legi Jardí) van participar dimecres a la jornada formativa del Gra adreçada als consellers i conselleres escolars, amb l'objectiu de donar-los eines i recursos que els ajudin a millorar la seva tasca dins de cada centre educatiu.  El regidor de Joventut, Carles Cabanillas, va obrir la jornada felicitant-los per la iniciativa de voler representar els seus companys i va parlar de la importància que té la participació a l'hora de reivindicar i canviar realitats. 
 
Durant la sessió, els consellers i les conselleres escolars van treballar els mecanismes de la participació i la comunicació com a mitjans per fer fluir la informació entre l'alumnat i els seus representants. Des del Servei d'Educació, es va voler animar els estudiants  a formar part del Consell Escolar Municipal.  
 
La jornada va acabar amb una taula d'experiències per compartir vivències, i parlar d'objectius assolits i d'entrebancs amb què s'han trobat.