El Centre Cívic Palou exposa les fotografies del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela"

El 16 de juliol es farà públic el veredicte i el lliurament de premis de la dissetena edició del ral·li, celebrada al juny

03 de Juliol 2015
+

Del 6 al 20 de juliol, al Centre Cívic Palou, s'exposen les fotografies del XVII Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela", celebrat el 20 de juny amb la participació de gairebé un centenar de persones. En aquesta dissetena edició, l'organització -la Xarxa de Centres Cívics de Granollers- va proposar als participants que testimoniessin gràficament la vida comercial de la ciutat, tant a les botigues com al carrer. Enguany es va canviar el dia i l'hora del ral·li, que habitualment es desenvolupa en diumenge al matí, i es va fer en dissabte a la tarda per poder gaudir del comerç urbà en què establiments comercials i botigues al carrer s'omplien de persones mirant i comprant. 

El dijous 16 de juliol, a les 8 del vespre, el mateix centre cívic acollirà el veredicte del jurat, integrat per professionals, membres de la Federació Catalana de Fotografia i representants d'entitats culturals, socials i cíviques de la ciutat. En total s'atorgaran quatre premis en la categoria infantil, en què hi han participat 17 nens i nenes de fins a 14 anys. I en la categoria d'adults, en què hi han participat 78 persones, s'atorgaran un primer i un segon premi a la millor col·lecció, i quatre premis a la millor foto per tema proposat. A més, el mateix dia del veredicte, el públic emetrà per vot popular un premi simbòlic a la millor fotografia. Els premis estan dotats amb material fotogràfic per valor de 100 euros cadascun en la categoria infantil, i en la categoria adulta 299 euros el primer premi, 200 euros el segon, i 100 euros per la millor fotografia de cada tema proposat.