Dissabte la Biblioteca Roca Umbert s'uneix a la promoció del curtmetratge amb la projecció gratuïta de diversos títols

Dissabte 21 de desembre, dia més curt de l'any, s'aprofita per difondre el film de curta durada entre el gran públic, en una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català i altres institucions a la qual s'han unit les biblioteques de Barcelona

19 de Desembre 2013

Coincidint amb la celebració a tot el món del dia més curt de l'any, que s'escau el dissabte, 21 de desembre, la Biblioteca Roca Umbert s'uneix a la iniciativa d'àmbit europeu de promoció del curtmetratge, amb la projecció de diversos títols d'animació.  
L'activitat, que és gratuïta, començarà a dos quarts de 6 de la tarda.

L'Acadèmia del Cinema Català, la Coordinadora de Festivals de Cinema de Catalunya (CI&VI Festivals de Cinema), el Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya (CPAC) i Marvin & Wayne, distribuïdora de curtmetratges i membre fundador de l'AIC (Asociación de la Industria del Cortometraje), sumen esforços per organitzar una acció conjunta a diversos espais de Barcelona i Catalunya, i celebrar el que es coneix com "El dia més curt". L'objectiu principal és donar a conèixer el curtmetratge al  gran públic  a través d'una acció amb repercussió mediàtica i social.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona s'ha adherit a aquesta iniciativa i projectarà  a 19 biblioteques de la demarcació una selecció de curtmetratges d'animació d'una durada aproximada d'una hora i quart. Les biblioteques del Bruc, Rubí, Sabadell, Pineda de Mar, Tona, El Papiol, Sant Pere de Ribes, Viladecans, Vic, Granollers, Mataró, Terrassa, Tordera, Llinars del Vallès i Cabrera de Mar s'han sumat a l'esdeveniment.

Més informació: http://bibliotecavirtual.diba.cat/detall-noticia/-/detall/rI7E/NEWS_STRUCTURE/337957/17531555