Avui, Open Night a Granollers

Amb la participació de més de 130 comerços, entitats i establiments de restauració

30 de Març 2017
+
La carretera, l'Open Night de l'any passat
Avui divendres, 31 de març, se celebra la 6a edició de l'Open Night Granollers 2017, sota el lema Granollers Batega + que mai!
 
Més de 91 comerços, empreses i entitats; 8 hotels i 33 restaurants participen en aquest esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerciants Gran Centre Granollers amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria del VO, l'Associació d'Hotels del VO, l'Ajuntament i el suport de Cava Torelló. De 8 del vespre fins a mitjanit, els ciutadans de Granollers i els visitants de la comarca i més enllà gaudiran d'una oferta cultural, comercial i gastronòmica de primer ordre, amb un fil conductor, la música, que serà present en diferents formats en carrers i places. 
 
L'objectiu de l'Open Night és donar a conèixer, en un jornada de portes obertes, l'àmplia oferta i la qualitat del comerç de la ciutat, unit als valors d'excel·lència, talent, servei, tracte, proximitat, tradició, collita pròpia i singularitat que caracteritzen l'esdeveniment.
 
Entitats i equipaments culturals se sumen a la nit amb diferents propostes. L'Orquestra de Cambra, que enguany celebra el 25 aniversari, participarà en l'acte inaugural que es farà a la Porxada a les 20 h amb l'assistència de la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta; l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i la presidenta de Gran Centre, Laura Sabatés. El Museu de Granollers obrirà fins a la mitjanit, oferirà una projecció a la façana i un concert amb el grup Gospel Rock de l'escola de música Amics de la Unió a les 22 h; i el Teatre Auditori hi participa oferint descomptes del 50% en diferents espectacles de la programació, inclòs el que es presenta demà mateix, Claudia.Altres col·lectius que participen a l'Open Night són els alumnes de cicle formatiu de Comerç i Màrqueting de l'institut Carles Vallbona (amb activitats de teatre i música a la pl. de l'Església, davant del Gra), Bigpotters, MilNotes, Diables, Club Natació, Escola de Dansa Swing i el Casino, que acollirà l'acte de fi de festa.