El Balcó del Museu de Granollers exposa una cotilla femenina del segle XVIII

Divendres, una intervenció teatral de l'actriu Olga Vinyals presentarà aquesta peça del fons d'art del Museu

05 de Octubre 2011
+

L'espai del Balcó del Museu de Granollers presenta divendres, 7 d'octubre, una nova peça del seu fons d'art. Es tracta d'una cotilla del segle XVIII, una peça de roba femenina de seda blanca repuntejada i brodada, de la qual es desconeix l'autoria, però probablement procedent d'algun mas ric i important de la comarca. La peça ja apareix a l'inventari del museu l'any 1946. 

 Com ja és habitual, la presentació s'acompanyarà d'un espectacle de petit format, en aquesta ocasió, a càrrec de l'actriu cardedeuenca Olga Vinyals, que oferirà una acció teatral de l'espectacle "Ales trencades", inspirat en el diari de Frida Kahlo. L'activitat serà el mateix divendres, a les 8 del vespre. La cotilla podrà visitar-se fins a l'11 de desembre. 

Divendres farà justament tres anys que el museu exposa en un espai ben visible de l'equipament, anomenat el Balcó, les peces més rellevants dels seus fons. La presentació i exposició de cadascuna de les peces, ja siguin donacions, adquisicions o troballes, va acompanyada de l'edició d'una fitxa descritiva i col·leccionable. El Balcó ha acollit fins ara la presentació de tretze peces, entre elles, un cap del déu Bacus, una pintura d'una mare de déu amb nen, un ventall de pericó, la pintura "Tardor", de Vicent Albarranch, una caixa de núvia o un gerro de gres esmaltat d'Antoni Cumella.