Arrenca el Musik N Viu

Amb arrels jamaicanes i lletres en català

27 de Juny 2013
+

Divendres 28 de juny els Diables de Granollers van ser els encarregats d'organitzar la primera nit de la novena edició del Musik N Viu, oferint una nit dedicada a un estil jamaicà on figuraran Mystic Souldiers, Luv Messenger i la Central Reggaeactiva, tenient com a cap de cartell  al cantant britànic de reggae Bitty McLean, que durant els anys 90 va situar-se als primers llocs de les llistes d'èxit amb cançons com "Ip Keeps Rainin".  La proposta de la segona nit serà a càrrec la de Colla dels Blancs de Granollers, que per primera vegada intervenen en aquest festival amb un estil més de casa nostra i amb lletres catalanes de la mà Catrock amb versions en català de tota la vida, Mushow i la seva gresca de tambors i gralles i el popular i conegut grup dels Catarres.Aquests últims oferiran el nou i intens espectacle, un directe ballable i ple d'alegria contagiosa que viatjarà arreu dels Països Catalans.

Totes les actuacions es portaran a terme al Parc Firal a partir de les 22 h. L'entrada és gratuïta.

Cap de setmana de 5 i 6 de juliol 

Segon cap de setmana de Musik N Viu es presenta enèrgic i diferent

Els dies 5 i 6 de juliol el Festival de Musik N Viu ofereix estils més diversos però plens de lletres i música amb energia. Una barreja de pop-rock, punk, lletres catalanes, sons elèctrics i tarda infantil posaran el punt i final a  la novena edició d'aquest Festival. 

El divendres 5 de juny és el dia de Jovent Ignorat amb el grup Bongo Botrako com a cap de cartell oferint un estil molt singular i on presenta el segon àlbum, Revoltos,  un treball proper, orgànic, necessari, amb música alegre i lletres que reflexionen al voltant de temes socials. Pastorets Rock,  una banda lleidatana amb un repertori català i amb ritmes i arranjaments com són el funki, l'ska o el rock dur, Zúlú 9.30 amb el seu nou disc "Para todos los públicos" i Tito Bodegas, un grup de quatre joves que s'estan iniciant en el món musical amb un toc d'humor i molt ritme, guanyador del concurs I [és] Música 2013 realitzat per el Gra . El punt i final d'aquesta novena edició el posa l'entitat Street Stylers amb una nit plena de dansa urbana i espectacles, amb la intervenció de diferents DJ, entre ells el conegut locutor de ràdio i DJ Juanma Bastida.

Com aspecte destacable, el  dissabte dia 6 es portarà a terme una tarda de 16 h a 20 h per els més menuts amb el Tramvia Blanc i Ambäutunàbia que oferiran una jornada plena d'animació, alegria i danses.

Totes les actuacions es portaran a terme al Parc Firal a partir de les 22 h. L'entrada és gratuïta.