L'obra de Glòria Giménez, Magdalena Jiménez i Glòria Serra centra la propera exposició de la Sala Ciutat

Les artistes granollerines protagonitzen la nova proposta de la sala del Centre Cultural dedicada als artistes del territori

27 de Març 2014
+
D'esquerra a dreta: Glòria Serra, Magdalena Jiménez i Glòria Giménez. Foto: Elena Rubio

El divendres 28 de març, a les 8 del vespre, s'inaugura la propera proposta expositiva de la Sala Ciutat del Centre Cultural de Granollers, amb una mostra triple protagonitzada per tres artistes granollerines:  Glòria Giménez,  Magdalena Jiménez  i Glòria Serra, que es podrà visitar fins al  22 de juny.

La Sala Ciutat, espai expositiu dedicat a difondre l'obra artística dels artistes i dels col·lectius vinculats al territori, presenta, en aquesta ocasió, l'obra de tres artistes amb un llenguatge propi i madur, que ens mostren la seva trajectòria i evolució personal, ben diferenciada a l'hora d'encarar el fet creatiu i l'obra d'art.

Glòria Giménez Carrillo reflexiona sobre la vida quotidiana i els seus mitjans de representació, a través de diversos suports tècnics, entre els quals prenen força el vídeo i la fotografia.

Magdalena Jiménez ens mostra el seu treball pictòric, amb pintures d'un passat proper i altres de nova creació, amb les quals expressa quin és el seu moment personal i artístic.

Glòria Serra presenta diferents projectes el fil conductor dels quals és el que ella mateixa anomena "experiència d'espais": les reflexions, els jocs, les mirades... que generen els espais, a través de la fotografia, de la joieria i de l'escultura.

La Sala Ciutat del Centre Cultural (c. Joan Camps i Giró, 1) obre divendres i dissabte, de 18 a 20 h; i diumenge, de 12 h a 14 h. L'entrada és lliure.