Cristina del Valle, present a la Taula d'Igualtat d'Oportunitats de Granollers

La trobada va tenir lloc dins del marc de la campanya del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, que organitza l'Ajuntament de Granollers cada any

19 de Novembre 2010
+

Ahir a la tarda, en un espai tan simbòlic com el Centre de Cultura per la Pau, es van trobar les dones representants de la Taula d'Igualtat d'Oportunitats de Granollers amb Cristina del Valle, creadora i presidenta de la Plataforma Mujeres Artistas contra la Violencia de Género l'any 2000.

Després de l'explicació per part de Cristina del Valle sobre la feina que desenvolupen arreu del món en la defensa dels drets de les dones i contra la violència de gènere, es va dur a terme un debat que va comptar amb la participació de totes les persones assistents. El resultat va ser un conjunt de reflexions al voltant del fet de ser dones dins del sistema patriarcal en el qual vivim, i ser capaces de prendre consciència del que això significa.

L'acte va concloure amb una imatge que reflecteix la proximitat entre totes les dones dins la diversitat, la unió vers la igualtat de gènere, i la necessitat d'eradicar la violència masclista arreu del món.