Concert solidari d'Alcaldes per la Pau a Vila-seca

A benefici de la Campanya 2020 per a l'eliminació de les armes nuclears.

29 de Octubre 2010
+

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà, el proper diumenge 7 de novembre, a les 7 de la tarda, un concert solidari a benefici de la Campanya Visió 2020 d'Alcaldes per la Pau. Amb aquesta Campanya, Alcaldes per la Pau, treballa des de tots els àmbit per tal d'aconseguir l'eliminació total de les armes nuclears l'any 2020, quan es compliran 75 anys dels bombardejos atòmics sobre Japó.

Alcaldes per la Pau és una organització mundial de ciutats que treballen en el foment de la pau i la convivència, liderades per Hiroshima i Nagasaki. Actualment, més de 4.200 ciutats de 144 països de tot el món que formen part d'aquesta Xarxa.

Prop de 200 municipis catalans formen part d'Alcaldes per la Pau. Per tal de coordinar aquest moviment, el passat mes de setembre es va constituir el grup impulsor a Catalunya, format per l'alcalde de Granollers i vicepresident d'Alcaldes per la Pau, a més dels alcaldes de Figueres i Vila-seca, en representació de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, i els de Manlleu i Sitges, en representació de la Federació de Municipis de Catalunya.

Aquest grup treballa per tal que els temes vinculats amb la construcció de la pau i la convivència s’integrin a les agendes dels governs locals, els més propers a la ciutadania, convençuts que aquesta és una tasca compartida entre la mateixa ciutadania i totes les institucions. Igualment, també s’impulsaran activitats per a donar a conèixer la xarxa internacional d’Alcaldes per la Pau i els seus objectius.

En el concert per la pau, l’Orquestra de Cambra de Vila-seca (OCV) sota la direcció de Fernando Marina interpretarà Malher, l’home i l’orquestra, amb la participació de la soprano Anna Ollet.