181 escolars participen als tallers de Convivència i Civisme organitzats al mes de novembre de 2014

Aquest és el 6é any que s'organitzen els tallers que ja han comptat amb la participació de 1.293 els alumnes.

19 de Gener 2015
+

Durant el mes de novembre s'han realitzat vuit tallers de Civisme i Convivència a Can Jonch. Centre de cultura per la pau. Hi han participat un total de 181 alumnes de primària provinents de 6 centres educatius de la nostra ciutat. També s'ha organitzat un taller amb joves nouvinguts de 16 a 18 anys.

Durant una hora i mitja i amb l'ajuda de diferents jocs, dinàmiques i xerrades s' han tractat aspectes del dia a dia de la convivència i de l'ús dels espais públics. Els objectius que s'hi treballen són: transmetre els valors de convivència aplicats als diferents grups i espais de vida dels infants, implicar els infants cap a un civisme actiu, fomentant una cultura de respecte a l’entorn i als altres, i fomentar el sentiment de l’espai públic com un bé comú que cal preservar i compartir respectuosament.

També s'han organitzat altres accions per promocionar el civisme. A principis d'any i conjuntament amb l'Oficina d'Acollida es van realitzar tres xerrades sobre la gestió de la convivència a les comunitats de veïns i a la via pública. Hi van participar un total de 117 persones.