Ja es coneix el veredicte del 58è Concurs Literari Escolar de la Biblioteca Can Pedrals

El jurat ha atorgat nou premis en tres categories, entre els 245 alumnes que s'hi han presentat

07 de Maig 2015
+
Foto de família dels guardonats. L'acte ha tingut lloc a la Sala Tarafa
Divendres es va fer el lliurament de premis d'un dels certàmens literaris amb més història, el Concurs Literari Escolar de la Biblioteca Can Pedrals, que aquest any ha celebrat la 58a edició. Durant l'acte, presentat per Laura Padró, directora de Can Pedrals, l'actor Gerard Oms ha llegit els tres relats guardonats amb el primer premi.  
 
Els guanyadors i guanyadores d'enguany han estat, en la categoria A (5è i 6è de primària), Meritxell Peláez i Porta, de l'escola Lledoner (1r premi); Júlia Higueras Garcia de l'escola Salvador Espriu (2n); i Anna Galisteo Ibáñez, de l'escola Mestres Montaña (3r). En la categoria B (1r i 2n d'ESO), Berta Batlles Burballa, de l'Escola Municipal del Treball (1r premi); Joana Peláez i Porta, de l'Escola Municipal del Treball (2n); i Candela Pascua Garcia, de l'escola Anna Mogas (3r). En la categoria C (3r i 4t d'ESO), Clàudia Alié Simarro, del Col·legi Jardí (1r premi); Clara Sarrià Moreno, del Col·legi Jardí (2n); i Arlet Lozano, de l'Institut Carles Vallbona (3r). Els premis consisteixen en vals per a llibres i documents multimèdia. 
 
Un total de 245 alumnes de  18 centres educatius granollerins van escriure, el 9 de març passat, els seus microrelats a l'entorn de les biblioteques, tema proposat per l'organització amb motiu del centenari d'aquestes institucions.  
 
El jurat del 58è Concurs Literari de Can Pedrals ha estat integrat per l'escriptora Marina Martori, l'il·lustrador Sergi Portela i les bibliotecàries Inma Bueno i Marta Serra.