La tertúlia de l'Arxiu d'aquest dilluns ha omplert de públic Can Jonch "Tot parlant del mestre Ruera", pel Dia Internacional dels Arxius

Més informació: http://www.granollers.cat/noticies/arxiu/ (Arxiu Municipal de Granollers)

12 de Juny 2018
+
Un moment de la tertúlia de l'Arxiu d'aquest dilluns, 11 de juny, a la tarda / Arxiu Municipal de Granollers

 Més informació

Dins d'aquesta programació, la trobada de juny del cicle Les tertúlies de l'Arxiu ha posat en relleu la figura i l'obra del músic Josep Maria Ruera. Aquesta tertúlia ha comptat amb els testimonis de dues filles, Pilar i Rosa Ruera, i de la directora de l'Escola de Música de la ciutat, que porta el nom d'aquest reconegut músic desaparegut l'any 1988, Anna Maria Piera.

Una quarantena de persones han assistit a aquesta tertúlia, sota el títol "Tot parlant del mestre Ruera". A més de vivències relacionades amb el creador d'Empúries -entre les seves composicions més conegudes-, els assistents hi han compartit i descobert detalls de la trajectòria professional i la biografia del mestre Ruera. Tot plegat, il·lustrat amb un recull d'imatges i de premsa dels fons de l'Arxiu Municipal de Granollers vinculat a alguns moments destacats de la vida i la faceta social, creativa i pedagògica del músic Josep Maria Ruera. Aquest recull s'ha projectat a la sala d'actes de Can Jonch, durant la tertúlia d'aquest dilluns a la tarda, com en anteriors ocasions.